Muzica

Sincarnate, a 7-a trupa confirmata alaturi de Sepultura, Moonspell si Arkona pe 7 iunie

SINCARNATE va urca pe scena alaturi de Sepultura, Moonspell si Arkona in cadrul METALHEAD Meeting 2014, fiind cea de-a doua trupa romaneasca invitata la festival.

arkona-metalhead-meeting-2014Astfel, line-up-ul festivalului este complet, compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) siSincarnate (Romania)
Pentru cei care nu si-au cumparat inca bilete, aceste au urmatoarele preturi promotionale, pana in data de 7 mai:
– 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle, pana in data de 7 mai
– 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle dupa 7 mai si in ziua concertului la intrare
Biletele pot fi gasite pe online pe www.iabilet.ro www.Myticket. rowww.Bilete.ro www.Biletoo.rowww.Eventim.ro  si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului,  Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele  Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).
De asemenea, biletele se pot cumpara in format fizic in reteaua de magazine UMAN din toata tara:
– Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
– Cluj si Iasi: in Iulius Mall
– Timisoara: Uman Shop
– Brasov: Strada Muresenilor nr. 3
Despre SINCARNATE
Infiintata in 2005, Sincarnate este o trupa de doom-death metal din Bucuresti a carei discografie include MCD-ul On the Procrustean Bed, lansat de catre Axa Valaha in 2007, full length-ul As I Go Under (2010) si recent lansatul MCD “Nothing Left to Give” (2013), ambele aparute sub egida Hatework.
Activitatea concertistica a trupei include pe langa prezenta constanta pe scenele romanesti, (atat a concertelor de club cat si a festivalurilor de gen) si numeroase concerte pe scena internationala, in tari precum Germania, Danemarca, Slovenia, Polonia, Moldova sau Bulgaria. Astfel, Sincarnate a concertat de-a lungul timpului in compania unor trupe precum Moonspell, Sodom, Nargaroth, Illdisposed, Lacrimosa, Obscura, Agathodaimon, Demonical, Impaled Nazarene sau Umbra et Imago.
Cea mai notabila experienta internationala ramane totusi participarea la turneul “At the Gates of Sehtu – European Tour”, din toamna anului trecut, in cadrul caruia Sincarnate a concertat in deschidere pentru legendara trupa americana Nile, alaturi de Ex Deo, Lost Soul si Svart Crown, pe mai multe scene consacrate din Europa.
Ultimul videoclip Sincarnate, semnat de cunoscutul artist Costin Chioreanu, poate fi vazut la aceasta adresa:
www.youtube.com/watch?v=SYE3y5VGN3Q
Mai multe informatii despre Sincarnate pot fi gasite pe site-ul formatiei www.sincarnate.ro, cat si pe urmatoarele retelele de socializare:
Youtubewww.youtube.com/channel/UCjeNTJJsn3vlCJG02K8HY6w
Facebookwww.facebook.com/pages/Sincarnate/112766832082105

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top