Muzica

SINSCAPE – Marele Premiu la Posada Rock 2014

Marele Premiu al ediţiei din 2014 a Festivalului-concurs POSADA ROCK, în valoare de 1.000 de euro, a fost adjudecat de formaţia SINSCAPE din Bucureşti, care a convins juriul şi publicul cu o prestaţie metalcore modernă şi dinamică, demnă de orice scenă internaţională de profil.

posada-rock-final

Iată şi lista celorlalte premii:
Premiul I, în valoare de 600 de euro: GREENISH (Galaţi)
Premiul al II-lea, în valoare de 300 de euro: SUBLIMINAL DAMAGE (Iaşi)
Premiul al III-lea, în valoare de 100 de euro: UNTOLD FAITH (Carei)
Menţiune: SIMBOLIC (Câmpulung Muscel)
Câştigătorii acestei ediţii au fost desemnaţi dintre cele 12 formaţii înscrise în concurs, de către juriul format din Cristi Gram, Gabi Nicolau “Guriţă”, Alex Revenco, Bogdan Trîmbaciu, Răzvan Brăileanu şi Raul Ştefan.
Dincolo de concurs, pe scena festivalului au urcat în recital trupele FOCURIDAYS OF CONFUSIONBUCOVINANEUTRONTIARRADIRTY SHIRTKEMPESMASKED TOYS,AWAKE şi VESPERA.
Ediţia din 2014 a Festivalului-concurs POSADA ROCK s-a desfăşurat între 5 şi 7 Septembrie, la Câmpulung Muscel. Cu sprijinul Ministerului Culturii, al Primăriei Câmpulung Muscel, al sunetiştilor de la Top Sound, al firmei de pază Blackhawk Security, al Art Photo Studio, al voluntarilor, al publicului prezent şi, bineînţeles, al trupelor participante în concurs şi recital, acest eveniment a fost un succes, demonstrând faptul că există şi este în continuă ascensiune scena rock din România.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top