Muzica

Start EUROPAfest Summer Edition la Castelul Peles

Pe 18 iulie, la ora 17:00, melomanii și iubitorii de frumos își dau întâlnire la Castelul Peleș pentru un concert de muzică clasică desfășurat în sala de concerte a reședinței regale, un eveniment inedit pentru această locație atât de apreciată de români, dar și de turiștii străini.

afis_sinaiaConcertul deschide seria evenimentelor derulate în cadrul EUROPAfest Summer Edition, un festival care invită publicul larg să lase departe agitația orașelor și să intre în atmosfera magică a poveștilor cu regi și regine de la Sinaia.
Organizatorii – jmEvents, European Music Academy și Primăria Sinaia, mai propun în cadrul proiectului alte 4 concerte – Master’s Concert, Jeunesses în concert, precum și Summer Music Academy Sinaia – 5 ateliere de lucru și master-classes pentru vioară, flaut și violoncel desfășurate sub conducerea unor profesori de renume de la Conservatorul din Nantes, Conservatorul Regal din Bruxelles, Hochschule fur Musik Koln, Conservatorul din Lille, Universitatea Nationala de Muzica București și Conservatorul din Paris.
Summer Music Academy Sinaia, programderulat în perioada 16 – 30 iulie 2014, se află la a treia ediție în România, la inițiativa European Music Academy condusă de Dl. Constantin Șerban, Director artistic și Concert-maestru al Orchestrei Naționale “Pays de la Loire”. După 5 ani de succes în Franța s-a decis extinderea acestui program și în România în parteneriat cu jmEvents. Prof. Constantin Șerban a gândit un program variat, care să ofere tinerilor muzicieni sosiți din Europa, dar și din SUA sau Costa Rica posibilitatea de studii avansate și performanță intensivă într-una dintre cele mai frumoase destinații turistice ale României, orașul de la poalele munților Bucegi.
Următoarele evenimente sunt programate pentru 26, 27, 28 și 29 iulie, constând în concerte de muzică clasică la Castelul Peleș, Casinoul din Sinaia și Biserica Catolică cu artiștii invitați.
Bucurați-vă de eleganța muzicii clasice într-o seară de vară la Castel !
Intrarea la concerte este liberă în limita locurilor disponibile.
Informații suplimentare:
0720.31.61.62 | office@jmEvents.rowww.jmEvents.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top