Special

START Festivalul de Campuri Cercetăşeşti 2014

În perioada iulie – septembrie 2014, Organizația Națională “Cercetașii României” (ONCR) organizează Festivalul de Campuri Cercetășești, având ca participanți în cadrul campurilor educaționale peste 700 de copii și tineri din peste 30 de județe din întreaga țară.

festivalul-de-campuri-cercetasestiBucuria de a fi cercetaș va fi resimțită de copii și tineri printr-o serie de activități ce au la bază un cadru simbolic, o poveste derulată în natură, în care participanții devin eroii învingători, prin parcurgerea unui traseu educațional încărcat de diverse provocări.
Duminică, 27 iulie, s-a dat startul învățării prin acțiune prin deschiderea Campului Național de Lupișori (adresat copiilor cu vârste între 7 și 10 ani), derulat în Țara Făgărașului, la Drăguș. O vară plină de aventură ne așteaptă în continuare în campurile tradiționale adresate temerarilor (11-14 ani) și exploratorilor (15-18 ani).
Sibiul, în luna august, va găzdui Campul de Nocrich – Camp de artă, meșteșuguri și pricepere (18-24 august – Centrul Cercetăşesc Nocrich, Sibiu), în timp ce localitatea Cioclovina, Hunedoara, ne va oferi cadru în explorarea Munților Orăștiei – Campul “Castra Exploratorum” (2-11 și 11-20 august).
Pentru al cincilea an consecutiv, Mercedes-Benz România se alătură inițiativelor educaționale de tip cercetășesc, în calitate de Maşină Oficială, sprijinind Festivalul de Campuri Cercetășești. Autovehiculele Mercedes-Benz Citan, Sprinter şi Vito vor sta la dispoziţia sutelor de cercetaşi, pentru a le oferi tot confortul şi siguranţa necesară în transportul persoanelor şi materialelor în campurile educaționale din această vară.
Alături de Innobyte, partener solidar al organizației, începând cu anul 2014, Festivalul de Campuri cercetășești se bucură de susținerea Kaufland România și Intel Education.
Pentru detalii, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a ne contacta la adresa de email mihaela.girleanu@scout.ro, telefon 0736 341 822, persoană de contact Mihaela Gîrleanu, director executiv ONCR.
Gata Oricând!
Echipa Organizației Naționale
“Cercetașii României” – ONCR
Despre INSIDE BRAND
Organizația Națională „Cercetașii României” este o mișcare deschisă tuturor copiilor și tinerilor, iar metoda Scout oferă suportul pedagogic pentru a oferi la nivel național, educație de calitate și egală pentru toți copiii. Alături de 40 de milioane de cercetași de pe toată Planeta contribuim la crearea unei lumi mai bune.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top