Teatru

Start la înscrieri pentru Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”

Teatrul Ion Creangă a dat start înscrierilor pentru cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”, un program complex de educaţie teatrală şi culturalizare, care va avea loc în perioada 3 – 10 octombrie 2015.

1000000depovesti2015-iFestivalReunind pe durata celor 8 zile de desfăşurare un program variat de evenimente pentru cei mai mici dintre spectatori, dar şi pentru publicul adult, Festivalul încurajează teatrele şi companiile profesioniste de spectacole – atât din ţară, cât şi din străinătate – să participe cu producţii de teatru dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuşi etc.
Teatrele interesate de înscrierea la Festival pot trimite formularul de aplicaţie, descărcat de pe www.fitc.ro, însoţit de link-ul cu înregistrarea integrală a spectacolului, fotografiile şi fişa tehnică, nu mai târziu de 19 aprilie 2015 la adresa de e-mail festival@teatrulioncreanga.ro. Înregistrările pe suport fizic (DVD) se vor expedia pe adresa sediului administrativ al Teatrului Ion Creangă – Str. General Constantin Budişteanu, nr. 24, sector 1, Bucureşti.
În urma vizionării înregistrării spectacolelor şi îndeplinirii condiţiilor solicitate, Consiliul Artistic al Festivalului va stabili spectacolele care vor participa la cea de a XI-a ediţie a Festivalului, în cadrul celor 2 secţiuni competiţionale: Spectacole pentru 1-6 ani, respectiv pentru 6 – 12 ani. Rezultatele etapei de selecţie vor fi comunicate pe data de 1 mai 2015.
Mai multe informaţii despre Festival găsiţi pe site-ul www.fitc.ro sau www.teatrulioncreanga.ro, secţiunea Noutăţi.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top