Muzica

Summer Well 2013

Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 10 şi 11 august pe Domeniul Ştirbey din Buftea.
Summer Well păstrează structura din anii precedenţi cu 10 formaţii care vor concerta pe scena festivalului. Prima zi va fi deschisă de Eugene McGuinness, unul dintre artiştii reprezentativi ai noului val de muzicieni britanici.
Abonamentele Summer Well vor fi puse în vânzare începând de astăzi şi pot fi achiziţionate din orice Orange shop, precum şi online de pe www.easytickets.ro. Preţul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului va fi de 129 lei în intervalul 15 mai – 15 iunie, de 149 lei în intervalul 16 iunie – 9 august, iar în zilele de festival (10 şi 11 august) abonamentele vor costa 169 lei şi vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în Domeniul Ştirbey.

eugene-mcguinness

Eugene McGuinness

Eugene McGuinness născut în 1985 în Leytonstone, Londra, muzicianul cu moșteniri irlandeze, a înființat în 2007 trupa Eugene + the Lizards care a lansat în același an single-ul de debut, ”Monsters Under the Bed”. Cel mai nou album prezentat de cântăreț este “ The Invitation to the Voyage”, apărut în 2012. Până acum, de pe material, au fost lansate ca single-uri “Lion”, “Thunderbolt”, “Shotgun” și “Harlequinade”, toate regăsindu-se în playlist-urile radiourilor din întreaga lume. În cadrul Summer Well 2013, vom avea ocazia să-l vedem pe Eugene McGuiness în prima zi de festival, pe 10 august.
Summer Well se află la cea de-a treia ediție, iar până în prezent a adus în România nume precum Hurts, The Asteroids Galaxy, Alex Clare, Wolf Gang, Patrick Wolf Citizens, The Wombats, Interpol, Noissettes, Plan B și The Raveonettes. În 2012, trebuia să urce pe scena festivalului și trupa The Stone Roses. Formația nu a mai apucat să concerteze întrucât ce-a dea doua zi de festival a fost anulată din motive meteorologice.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top