Muzica

Suncuius Festival, 1 – 6 mai 2013

In perioada 1-6 Mai pe platoul din fața peșterii Ungurul Mare, din comuna Șuncuiuș, județul Bihor, se desfașoara deja tradiționalul festival de muzica electronica. Șuncuiuș Festival 2013 aduna pentru 5 nopți de distracție participanți din județele limitrofe, cat și din țara vecina Ungaria.
Șuncuiuș Festival 2013
Perioada: 1-6 Mai 2013
Locație: platoul peșterii Ungurul Mare, Șuncuiuș, jud. Bihor
Facebook: www.facebook.com
In acest an, organizatorii anunța prezența la festival, n premiera, a unui DJ de talie internaționala și anume DJ-ul maghiar, STERBINSZKY, considerat numarul 1 n Ungaria, fiind un nume sinonim cu evenimente de muzica electronica de succes, in toata Europa.
Dintre DJ-ii romani participanți cu renume, organizatorii menționeaza nume precum Horace Dan D, Just D’Light, DJ Snow și MC Agent. Alaturi de aceștia vor urca pe scena și DJ-ii oradeni Lucian Boescu, Elix, Coxxo, Matula, Andrew Bee, Norby Wilde, Caveman, Shorty, Axel și mulți alții, dezvauiți pe pagina de socializare Șuncuiuș Festival 2013.
Nefiind un eveniment exclusiv de muzica electronica, acesta va fi condimentat și cu trupe rock, insa pana in acest moment acestea nu au fost dezvaluite de organizatori.
In acest an festivalul promite sa stranga un numar de 3000 de participanți din toata țara și strainatate in cele 5 nopți de petrecere.
www.facebook.com
valentin.lapusca@me.com
http://www.facebook.com/SuncuiusFestival

suncuius-festival-2013

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top