Muzica

Supergrupul suedez BLOODBATH va concerta la Metalhead Meeting 2015

Supergrupul suedez BLOODBATH va concerta anul viitor, la a patra editie a festivalului Metalhead Meeting, ce va avea loc la Bucuresti, intre 12 si 14 iunie. BLOODBATH se alatura celorlalte trupe anuntate pana acum din care enumaram: Amorphis, The Sirens, Triptykon, Primordial, Dew Scented, Antimatter, Demonical si Centinex.

bloodbath-metalhead-meeting-2015-iFestival

Formata in 1988, trupa de death metal are in componenta un dream team format din Nick Holmes (solistul Paradise Lost), Anders Nystrom (chitaristul Katatonia), Martin Axenrot (tobosarul Opeth), Per Erikson (Katatonia) si Jonas Renkse (solistul Katatonia) iar de-a lungul vremii in trupa au mai cantat Peter Tagtgren (Hypocrisy), Dan Swano (Edge Of Sanity, Therion) si Mikael Akerfeldt (Opeth).
Cu opt aparitii discografie la activ, cel mai recent album al trupei lansat chiar pe 17 noiembrie 2014, se intituleaza “Grand Morbid Funeral” si a primit reviewuri exceptionale din partea presei de profil. Bloodbath reprezinta fascinatia membrilor trupei fata de zilele de glorie ale death metalului din Florida combinate cu metalul suedez din Stockholm.
METALHEAD Meeting va anunta cat de curand si restul de patru headlineri din totalul de 9 (cate 3 pe zi) si inca 16 trupe. Pana acum pe afis sunt confirmati doar cinci headlineri (Bloodbath, Amorphis, The Sirens, Triptykon si Primordial)
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12  iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care noua headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania! Asa ca in perioada 12-14 iunie nu va faceti planuri, nu plecati din Bucuresti, pentru ca la fel cum am facut-o si la precedentele 3 editii, va pregatim un lineup de zile mari!
Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/
Abonamentele de 3 zile earlybird (pana pe 1 decembrie) sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim – Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului  la urmatoarele preturi:
– abonament Acces General – 80 lei (earlybird)
– abonament Golden Circle – 109 lei (earlybird )
– abonamet meet & greet + Golden Circle – 250 de lei
Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 earlybird isi pastreaza pretul pana pe 1 decembrie, abonamentele urmand apoi urmatoarea schema:
– pana pe 1 decembrie 2014 – 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird)
– decembrie 2014 – aprilie 2015 – 99 lei AG / 129 lei GC
– aprilie 2015 – iunie 2015 – 119 lei AG / 149 lei GC
In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)
Locatia din Bucuresti unde va avea loc METALHEAD Meeting 2015 va fi anuntata in curand, alaturi de alte detalii.
Un eveniment marca METALHEAD 
www.facebook.com/METALHEADMeeting
Nu uitati si de warmup party-urile oficiale MM2015:
Sabaton, Delain si Battle Beast pe 27 ianuarie la Arenele Romane
Negura Bunget – lansare de album pe 20 martie la Colectiv
BEHEMOTH,  Bolzer si Thaw pe 21 aprilie la Colectiv

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top