Special

Sustine Volunteers Fest 2014

Volunteers Fest este un proiect sub egida Brigada de Voluntari, desfasurat in perioada 24 martie – 6 aprilie. Festivalul are ca scop promovarea voluntarilor si al actiunilor pe care acestia le fac, in cadrul grupurilor dornice sa aduca o schimbare in societate.

sustine-volunteers-fest

Evenimentul are în agendă activități creative, aplicative, educative și sportive, iar startul festivalului este dat de filmele ce au rulat în cadrul Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est. La final, participanții vor cânta și vor dansa la Volunteers Fiesta.
Campania de strângere de fonduri are ca scop obţinerea sumei de 2.000 de lei pentru acoperirea unor costuri precum materiale pentru atelierele de creație și trainingurile educative, echipamente pentru activitățile sportive, kit-uri de start pentru Treasure Hunt și Crosul Voluntarilor și diplomele pe care dorim să le oferim participanților la finalul seminariilor.
În schimbul sumei donate, cei care aleg să sprijine festivalul vor fi recompensaţi de Volunteers Fest – cu mulţumiri speciale în publicaţiile festivalului, afișe, locuri asigurate în cadrul activităților desfășurate, materiale promoționale (tricouri, insigne, stickere), invitații la unele dintre cele mai mari evenimente din România pentru a experimenta voluntariatul în cadrul organizării de evenimente.
Pentru mai multe detalii despre campania Volunteers Fest și donații, vă rugăm accesați http://crestemidei.ro/projects/79-volunteers-fest-2014
Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit care oferă suport organizatorilor de evenimente şi organizează propriile evenimente pentru voluntari. Din 2008, Brigada de Voluntari lucrează alături de organizatori din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social.
Organizaţia are la activ participarea la peste 300 de evenimente, atât outdoor, cât și indoor, în țară (București, Cluj Napoca, Iași) și în străinătate (Ungaria, Serbia, Bulgaria). Venim în suportul organizatorilor cu echipe specializate pe diferite segmente și cu o bază de date de aproximativ 1.000 de membri activi.
Pasionaţi de organizarea de evenimente și interesați în a-și dezvolta abilitățile într-un mediu dinamic, voluntarii au participat de-a lungul celor 5 ani la concerte, festivaluri de muzică și film, activități sportive, conferințe și proiecte sociale. Mai multe informații despre activitatea noastră sunt disponibile pe site-ul www.brigadadevoluntari.ro.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top