Teatru

The Amsterdams si Robin and The Backstabbers vin la Ideo Ideis VIII

ideoideis2013-despre-tineCele doua concerte care vor avea loc in Alexandria, in cadrul Ideo Ideis,  marcheaza doua momente importante: deschiderea si incheierea celei de-a opta editii. Pe data de 8 august, la finalul  primei zile de festival, participantii Ideo Ideis si nu numai, vor fi intampinati de trupa The Amsterdams, intr-un concert de o ora care va preceda petrecerea de deschidere a festivalului, urmand ca pe data  de 16 august, trupa Robin And The Backstabbers sa inchida cea de-a opta editie cu un concert de o ora in cadrul petrecerii de final.
„Festivalul Ideo Ideis devine un eveniment tot mai complex. Anul trecut a fost pentru prima data cand am avut un concert in cadrul festivalului, iar acum, ne-am propus sa evoluam si la acest capitol. Le multumim foarte mult prietenilor de la The Amsterdams si Robin And The Backstabbers pentru ca au acceptat invitatia noastra si vor fi alaturi de noi la editia 8. Va asteptam pe toti la Alexandria, intre 8 si 16 august!”   Andreea Bortun, Co-presedinte Ideo Ideis
Cea de-a opta ediție a Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis va avea loc în perioada 8-16 august, în Alexandria. Programul este disponibil pehttp://ideoideis.ro/editiacurenta.
Ideo Ideis este un proiect finanţat de A.F.C.N, realizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului şi sprijinit de Memo Plus ca parte din proiectul „Români frumoşi”. Evenimentul și-a găsit prieteni la Volksbank, Rinf, Millefiori, Illy, H&M, TelDrum, Pro Invest, EuroCar, Aurelian Săndulescu și SC Brain SRL.
Parteneri: Primăria Municipiului Alexandria, Indygen, BORȚUN•OLTEANU, FITS, UNATC, Godot Café-Teatru, Muzeul Județean Teleorman, Societal, WeAreHere, Conciato, Focus pe Germană, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat, Catalactica, Consiliul Județean Teleorman, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman.
Parteneri media: Radio Guerrilla, Adevarul, Dilema Veche, Decat o Revista, Institute, The Magazine, All Hollow, Cariere, LiterNet.ro, thechronicle.ro, Yorick, Teatrul.com, ZiarulMetropolis.ro, Arte&Meserii, sub25, Alexandria TV, Teleormanul.
Despre Ideo Ideis
Ideo Ideis este un festival de teatru organizat de Asociaţia Culturală T.E.T.A. și dedicat procesului de educație alternativă pentru liceenii din România. Evenimentul include șapte secţiuni: atelierele de teatru tânăr, competiţia, atelierele de măiestrie, spectacolele de teatru profesionist, cinemateca târzie, seara povestitorilor și masterclass-urile Ideo Ideis.
Ideo Ideis a aderat la programul Societal de responsabilizare socială și de mediu a evenimentelor.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să accesaţi www.ideoideis.ro, www.facebook.com/ideoideis  sau să contactaţi Nicoleta Gavrilă, nicoleta@ideoideis.ro, 0730.440.449.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top