Muzica

Tom Novy si Tocadisco – live în Bucureşti, în cadrul celui mai mare eveniment open air, Holi Music Color Festival

Pe data de 31 mai, in Piaţa Constituţiei din Bucuresti va avea loc HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL, pe a carei scena vor urca, printre altii,  celebrul Tom Novy, alături de Tocadisco, ale cărui mix-uri eclectice i-au adus premiul Best Dance International, în cadrul MTV Europe Music Awards. HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL e  un concept de petrecere tematică care îmbină muzica, distracţia si arta, arata un comunicat emis de organizatori.
afisposter-holi-color-festival

Petrecerea HOLI are originile în India, unde trecerea către un nou anotimp este marcată prin aruncarea în aer a unei pudre colorate. Tema indiană a fost preluată şi mii de oameni se adună  anual, în marile oraşe ale lumii, pentru a sărbători trecerea într-un nou anotimp şi renaşterea. Fiecare culoare împraştiată în aer semnifică iubire, libertate, pace, bucuria de a trăi.
Line up-ul petrecerii colorate de la Bucureşti este completat de alte nume importante ale scenei muzicale dance europene: Claptone, DJ-ul care a dus misterul la noi cote, prin masca veneţiană pe care o poartă în timpul show-urilor, Joris Delacroix, francezul care jonglează  beat-urile house, deep house şi electronice într-o manieră sofisticată, tipic pariziană, Mantu care mixează în cel mai pur stil german, şi Francesco Farfa completat de Gennaro Scarpato.
Prima petrecere HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL are şi DJ români în line up, Greeg & Onuc şi Almud & Konstantin, care îşi vor încânta fanii cu cele mai tari mix-uri tehno-house.
Biletele pentru HOLI MUSIC COLOR FESTIVAL au fost puse în vânzare prin eventim.ro.
Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook a festivalului.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top