Arte Vizuale

Transit, o mega-expozitie de la Centrul Nobel, in premiera la Photo Romania Festival 2013

transit-o-mega-expozitie-de-la-centrul-nobel-in-premiera-la-photo-romania-festival-2013

Transit, un proiect fotojurnalistic de anvergură, semnat de norvegianul Espen Rasmussen, va ajunge la Cluj-Napoca în cadrul Photo Romania Festival 2013 direct de la Centrul Nobel din Oslo. Apreciat și premiat la nivel internațional, proiectul care vorbește în imagini despre refugiații din întreaga lume, este rezultatul unei cărți, dar și a unei expoziții-gigant, care vor fi expuse la Muzeul de Artă din Cluj.
Transit este despre oamenii de pe drumuri. Aproape șapte ani am fost pe urmele lor, marcate de război, de momente insuportabile, dar și de speranțele”, subliniază fotojurnalistul. Mai multe detalii pe site-ul proiectului.
Espen Rasmussen a câștigat de două ori World Press Photo, cea mai mare competiție de fotojurnalism din lume, de șapte ori Pictures of the Year International și premiat de 26 de ori în cadrul Norwegian Picture of the Year.
Photo Romania Festival mai presupune alte zeci de expoziții pe cât de inedite, pe atât de artistice și impresionante, cu invitați de renume național și internațional, fotografi sportivi, fotojurnaliști, fotografi de fashion și advertising. De asemenea, timp de zece zile, cei prezenți se vor putea bucura de workshopuri, concerte și petreceri.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top