Special

Urban Culture Fusion: eveniment romanesc desfasurat în 7 tari europene

De mai bine de 20 de ani, sub tutelajmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Din primăvară și până la sfârșitul anului jmEvents oferă o serie de producții variate într-o ambianță potrivită cu tumultul marilor orașe.
În 2013, au avut loc numeroase evenimente și programe, dintre care la loc de cinste suntEUROPAfest – jazz | blues | pop | classic, Bucharest International JAZZ Competition, Jeunesses International Piano Competition, Summer Music Academy Sinaia, EUROPAfest Tour dar și Urban Culture Fusion, care se va încheia în decembrieToate au adus în fața spectatorilor o atmosferă specială, trupe de excepție și artiști talentați din Europa până în Asia și din SUA până în Uruguay.
Cel mai recent proiect inițiat și realizat de jmEvents, Urban Culture Fusion se distinge prin originalitate, dar și prin dimensiunea europeană de amploare. Acesta include concerte și workshopuri în 7 țări: Germania, Franța, Italia, Austria, Bulgaria, UK și România, într-un turneu de 20/25 de concerte derulate în perioada 20 mai – 31 decembrie 2013.
Evenimentul oferă cadrul de dialog cultural, cooperare și promovare unor muzicieni talentați, români și europeni, care formează ansamblul Urban Culture Fusion. Peste 32 de artiști care evoluează alternativ, având în cadrul fiecărui concert 7-8 muzicieni, sub îndrumarea directorului artistic Luigi Gageos, dau consistență, autenticitate și savoare fiecărui eveniment.
Aceștia interpretează într-o manieră rafinată, într-un fusion inedit, teme cunoscute din repertoriul internațional de jazz, pop, blues, clasic. Cu spectacole pline de culoare și diversitate, evoluții live dintre cele mai interesante și energice, Urban Culture Fusion a fost primit cu brațele deschise de către publicul european de pretudindeni, pasionat al muzicii, indiferent de vârstă, educație sau preferințe muzicale.
După Londra, Oxford, Nantes, Ruse, București, Sinaia și Sibiu următoarele evenimente Urban Culture Fusion – Connect Europe through Music ! sunt programate pentru perioada noiembrie-decembrie în Austria, Italia, UK și Germania.

afis_urban_culture_fusion

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top