Teatru

Veşti bune de la Programul de Voluntariat al FITS

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu în parteneriat cu Asociaţia Proiect 1200 anunţă prelungirea sesiunii de înscrieri pentru Programul de Voluntariat dedicat celei de-a XXIII-a ediţii a festivalului. Înscrierea voluntarilor se va face exclusiv online.

Voluntari-011-foto-Paul-Baila

Prima etapă a înscrierilor pentru programul de voluntariat din acest an a avut loc în perioada 11 noiembrie 2015 – 11 ianuarie 2016. S-au înregistrat peste 250 de aplicaţii şi au fost intervievaţi un număr de 187 de candidaţi până în prezent, 7 candidaţi fiind din afara Sibiului.
Dacă te numeri printre cei care îşi doresc să pătrundă în culisele celui mai mare festival de artele spectacolului din Romania, ai şansa să te înscrii până la data de 11 februarie 2016, prin completarea formularului online, accesând link-ul:
http://www.proiect1200.ro/proiecte/inscriere-voluntariat/
Vârsta minimă pentru înscrieri este de 16 ani, iar condiţiile obligatorii sunt interesul, implicarea, empatia, asertivitatea, prezenţa de spirit şi seriozitatea.
Programul de Voluntariat al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este derulat în parteneriat cu Asociaţia Proiect 1200, care gestionează procesul de recrutare, orientare, instruire şi training, supervizare şi monitorizare al voluntarilor.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top