Muzica

„WE ARE ROCKING THE CITY” un nou festival la Cluj

Pentru prima dată Clujul va avea propriul festival de muzica rock. Prima ediție a acestui eveniment va avea loc în perioada 28-29 iunie în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde se vor întâlni pe aceeași scenă cele mai bune trupe rock românești.

Rocking-the-City-imagine

Evenimentul este organizat de Amprenta cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și susținut de Napoca FM.
Alternosfera, Altar, Grimus, Mozart Rocks, Les Elephants Bizzares, Kumm, Roadkill Soda, Trooper, Luna Amara, Diamonds are Forever, Sky Swallows Challenger, Theory Of The Mind, Masterpiece (Metallica Tribute) sunt doar câteva din trupele care vor concerta pentru publicul iubitor de muzica rock.
„Am creat acest eveniment din dorința de a veni în întâmpinarea publicului pasionat de cultura rock, cu tot ceea ce înseamnă ea. În mod categoric, nu ne adresam doar celor împătimiți de hard rock, ci tuturor celor care doresc să ia parte la un festival cu muzică bună și activități de care, din păcate, nu se pot bucura prea des. Credem cu tărie că rock-ul trebuie să aibă un festival al său.”, declară Decebal Cotoc, în calitate de organizator.
Pe tot parcursul weekend-ului clujenii vor putea participa la evenimente inedite: workshop-uri, street art, skate park, bike show, arta urbană neconvențională, adventure, water wars, proiecție de filme.
După cele două zile în care clujenii au intrat deja în atmosfera muzicii rock, pe data de 30 iunie va concerta pe Cluj Arena celebrul Billy Idol. Bilete pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top