Teatru

Ziua 3: Festivalul International de Teatru Scurt

Astfel de la ora 16.00, la Sala Arcadia, va avea loc vernisajul expoziţiei de caricatură „C’est la vie”! Expoziţia va fi deschisă timp de o săptămână, iar intrarea este liberă.
De la ora 17.00 la Sala Arcadia din Pasajul Vulturul Negru vă invităm la spectacolul Teatrului Act din Bucureşti – „Jocuri din curtea din spate” – o poveste bazată pe un caz real, dramatizată de Edna Mazya şi pusă în scenă de Bobi Pricop. De la ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, Teatrul Naţional din Craiova vă va transpune în lumea personajelor lui Caragiale cu spectacolul „O noapte furtunoasă”.
Un spectacol de succes al Ansamblului Artistic Profesionist Crişana – „Joc şi cântec fără frontiere”, care se bucură de participarea extraordinară a Vărului Săndel, va începe de la ora 19.00, la Scena Mobilă amplasată lângă liceul Ady Endre.
Seara este program de gală cu comicii protagonişti ai schiţelor lui I.L. Caragiale în super producţia Teatrului Odeon din Bucureşti, pusă în scenă de cunoscutul regizor Alexandru Dabija – „C.F.R – Cometa, Copilul şi Căţelul”. Pavel Bartoş, Dorina Lazăr, Rodica Mandache, Ionel Mihăilescu, Constantin Cojocariu vă vor încânta începând cu ora 21.00.
Nici zona de teatru de pub nu este neglijată. De la ora 21.00, la Hanul cu Noroc de pe str. M. Kogălniceanu nr.7, puteţi alege să viziona un spectacol orădean de succes, „Plăcerile şi chinurile adulterului – Episodul 1- Mă iubeşti?”. De la ora 22.00, în Clubul Stage de pe str. Iosif Vulcan nr.16, vedeţi spectacolul „Ficţiuni mici de România”, produs de Teatrul LUNI de la Green Hours din Bucureşti.
De la ora 21.30, vă invităm la film: la scena mobilă rulează filmul „Gambitul turcesc” în cadrul Festivalului de Film Rusesc Kino +.
De la 22.30, la Sala Studio Arcadia, încheiem tot cu Caragiale- „Dă-dămult… mai dă-dămult, o producţie independentă din Bucureşti. Detalii găsiţi pe www.ostif.ro; www.teatrulreginamaria.ro ; www.biletmaster.ro sau pe facebook.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top